Wellbeing -- Information om verksamhet som berör studerandes välmående

 

Om Wellbeing
Svenska

Listan är avsedd information om verksamhet som berör de studerandes välmående och riktar sig till alla som kommer i kontakt med studerande i sitt arbete (tex studierådgivare och studiepsykologer) och som vill ha information av detta slag.

På denna lista kan vi alla dela information vi får om verksamhet som är på gång (inom ÅA, offentliga sektorn, tredje sektorn etc.), till exempel evenemang av olika slag, projekt och nya verksamheter.

För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet Wellbeing . (The current archive is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan Wellbeing
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till wellbeing@abo.fi.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till Wellbeing

Du kan anmäla dig till Wellbeing genom att fylla i nödvändig information nedan. Detta är en stängd lista, vilket betyder att din ansökan måste godkännas av listans administratör. När din anmälan har behandlats, kommer du att få listadministratörens beslut skickat till dig i ett e-postbrev. Detta är också en dold lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar bara är tillgänglig för listadministratören.

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat. 

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden: Svenska  
  Vill du få sammandragsversioner? Nej Ja
Medlemmar av Wellbeing
(The subscribers list is only available to the list administrator.)

Skriv in administratörsadress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Administratörsadress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan Wellbeing), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan Wellbeing administreras av rekarlss at abo.fi
Administrativ sida för Wellbeing (kräver inloggning)
Lista över alla e-postlistor på abo.fi

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix