Miestutkimus -- Miestutkimuksen tiedotus- ja keskustelufoorumi - Mansforskningens forum för information och diskussion

 

Tietoja listasta Miestutkimus

* Tämä sähköpostilista on tarkoitettu tieteelliseen keskusteluun miestutkimuksesta, tiedottamiseen tapahtumista, opetuksesta ja julkaisuista tällä tieteenalalla sekä miestutkimusyhteisön keskinäiseen yhteydenpitoon.

On kiellettyä kopioida listalle sellaista toisten kirjoittajien tekstiä muilta suljetuilta sähköpostilistolta jota ei ole tarkoitettu yleiseen levitykseen, elleivät kirjoittajat ole lupaa antaneet . Tällaista tekstiä ei myöskään saa luvattomasti kopioida miestutkimuslistalta muualle.

Lista on moderoimaton, mutta listan väärinkäyttö voi johtaa käyttäjän poissulkemiseen listalta.

* Den här listan är avsedd för vetenskaplig diskussion om mansforskning, för information om tillställningar, undervisning och publikationer inom detta forskningsområde, samt för den interna kommunikationen inom mansforskningssamfundet.

Meddelanden till listan kan även skickas till parallelladressen mansforskning@abo.fi

Det är förbjudet att kopiera andra personers meddelanden från andra stängda e-postlistor till mansforskningslistan om de inte är avsedda för allmän spridning, och om skribenterna inte gett sitt tillstånd. Text avsedd enbart för mansforskningslistan får inte heller utan tillstånd kopieras till andra forum.

Listan modereras inte, men missbruk kan leda till att användaren utestängs från listan.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Miestutkimus arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Miestutkimus
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen miestutkimus@abo.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Miestutkimus liittyminen

Liity listalle Miestutkimus täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on a piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsenet ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Miestutkimus Listalle liittyneet
(The subscribers list on vain listan ylläpitäjän saatavilla.)

Syötä ylläpitäjän osoite ja salasana mennäksesi liittyjän listalla:

Ylläpitäjän osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi Miestutkimus, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Miestutkimus lista aahlback at abo.fi ylläpitäjänä
Miestutkimus ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista abo.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix